Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

30 Eylül 2020 Çarşamba

SEBZE DİYETİ

 


Sebze Diyeti 


Sebze ile yapılan diyetler bitkisel diyetlerin arasındadır. Peki, sebze diyeti nasıl yapılır? Sebze ve meyve tüketimi ile zayıflamanın gerçekleşecek olduğu bu diyette uygulamanız gerekenler verilmiştir. Düzenli bir şekilde diyetinizi yapmanız durumunda, kısa süre içinde fazla kilolarınızdan kurtulma fırsatı bulabilirsiniz.

Üç günde 5 kilo verebileceğiniz bir sebze diyeti sayesinde, zayıflamak sizin için zor olmayacak. Hem kilo vermek hem de vücudun sıkı olmasını sağlamak açısından bu diyet seçiminin son derece doğru olduğunu söyleyebiliriz. Eğer sizin de bu diyeti uygulamak için koşulları sağlamanız mümkünse zayıflayabilirsiniz.


Sebze Diyeti Diyet Listesi;

İlk olarak güne sabah 07.00 ile 10.00 arasında başlayacaksınız. Bu öğünde iki muz ve bir elma yemeniz isteniyor. Sabah kahvaltınızı bir bardak limonlu su içerek, bu şekilde sonlandıracaksınız. Ara öğün için 10.00 ile 12.00 arası verilmiştir. Bu saat diliminde 2 salatalık ve bir havuç yemeniz uygun görülüyor. 

Öğle yemeği ise 12.00 ile 14.00 arasında. 2 eklem bir muz ve bir bardak limonlu su ile öğle yemeğiniz de tamamlanacak. Öğle sonrasında ara öğününüzü 2 portakal ve 2 havuçtan yana kullanabilirsiniz. 16.00’a kadar ara öğünü tamamlamalısınız. Akşam yemeğinde ise yoğurtlu yulaf ezmesi yiyebilirsiniz. 

Akşam yemeğinizin 18.00’da bitmesi gerekiyor. Ara öğün ise havuç ve salata hariç herhangi bir sebze ile geçiştirebilirsiniz. 2 meyve de yiyebilirsiniz; ancak portakal – muz – elma olmaması koşulu var. Son olarak bal ve sütten oluşan, ceviz – kuru incir olan bir smoothie tercih edebilirsiniz. Diyet listesinizi bu şekilde tamamlayacaksınız.

KAYNAK ; https://www.zayiflama.gen.tr/bitkisel-diyet/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder