Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

12 Aralık 2022 Pazartesi

BİLAL EFENDİ DUASI

 Amin!

Esselâtü Vesselamü aleyke Ya Resûlullah!

Esselâtü Vesselamü aleyke Ya Habibullah!

Esselâtü Vesselamü aleyke Ya Nûru Arşillah!

Esselâtü Vesselamü aleyke Ya Nebiyyallah!

Esselâtü Vesselamü aleyke Ya Şefiyyallah!

Esselâtü Vesselamü aleyke Ya Seyyide’l-Evveline vel ahiriyn ve selamün alel mürseliyn Velhamdülillahi Rabb’il âlemin. Amin!

Allahümme Ahfazna ya feyyaz, min cemîil belâ’ya vel emraz. Allahümme inni es’elüke iymanen daimâ ve es’elüke diynen gayyima ve es’elüke afiyete min küllî beliyyeh ve es’elüke tamamel afiyeh ve es’elüke devamel afiyeh. Ve es’elüke şükre alel afiyeh ve es’elüke gınâ eninnas bi rahmetike ya erhamer-rahimiyn.

Allahümme ahfazna anil mevani fiy tarîkıl vüsûlü ileyke teveffena müslimen ve el hignî bis-salihiyn velhamdülillahi rabbil alemiyn.

Esselâtü vesselamü âlâ Resûlina Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ecmain.

Allahümme âmîn, ya mucibes sâibîyn veya hayran nâsiriyn veya zel kuvvetil metiyn veya erhamer mesakîyn veya erhamer-rahimîyn.

Ya Allah, Ya Rabbi!

İzzin, Celalin hakkı için, kudretin kemalin hakkı için, Vahdaniyetin, ferdaniyetin hakkı için, azameti kibriyan hakkı için, duayı İsmi Azam hakkı için, onsekiz bin âlem hakkı için, Kur’an-ı Azimüş-şan hakkı için, Ya Rabbi! Bizleri iki cihanda aziz eyle, kalblerimizi kelime-i tevhidin nuru ile münevver eyle. Dualarımızı dergahı izzetinde kabul eyle, bizleri umduklarımızın cümlesine nâil eyle, günahlarımızı affı mağfiret eyle. Dertlilerimize devâ ver, hastalarımıza şifâ ver, borçlularımıza edâ etmek nasib eyle. Muradı maksudlarımıza nâil eyle.

Ya Rabbi! Ya Erhamer-rahimiyn;

Dîn-i islama nusret ver, ehl-i imana kuvvet ver; Ümmeti Muhammede selâmet ver, İslam ordularını galib ve muzaffer eyle, zaferler nasib eyle.

Habîbin hürmetine analarımızı, babalarımızı ve bizleri affı mağfiret eyleyip, cennetinle Cemalinle cümlemize ikram eyle.

Ya Rabbi! Senden dünyada afiyet ve ahirette de affını istiyoruz. Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyiyi ver. Bizi ateş azabından koru.

Cemii Enbiya ve Resûl-i Kibriya (Sallallahu aleyhi vesellem) hürmetine dualarımızı kabul eyle. Ya Rabbi! Habîbin hürmetine geçmişlerimizin cümlesinin ruhlarına vasıl eyle. Habîbin hürmetine cümlemizden râzı ve hoşnud eyle. Habîbin ve Resûlün Muhammed Mustafa (Sallallahu aleyhi vesellem) Efendimizin yevm-i kıyamette Livâ-ül Hamd sancağının altında bizleri haşreyle! Ya Rabbi! Orada toplanıp orda buluşmak O’na komşu olmak şerefini bizlere nasib eyle.

Amîn! Ya muîn ve selâmün alel mürseliyn. Velhümdüllillahi Rabbil alemiyn. Tegabbel minna veşfi merdana verham mevtana bi hürmeti sırrı suretil Fatiha.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder