Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

7 Mayıs 2021 Cuma

Sorunları Kapının Önünde Bırakın

 


Sorunları Kapının Önünde Bırakın

Gün içerisinde hepimiz pek çok sıkıntı ya­şarız. İnsanlarla birlikte çalışmanın çeşitli zorlukları vardır. İşveren de olsanız, işçi veya memur da olsanız farketmez. Sonuçta her biri farklı tabiata sahip kişilerle birlikte işleri yürütmek zorundasınız. İstemeseniz de anla­şamadığınız, birbirinize sinirlendiğiniz, temas etmekten kaçındığınız kişiler olur. Bazan da ^başarmanız gereken işi istediğiniz gibi son- landıramazsınız.

Sorunlar zihninizi gün boyu meşgul eder, beyninizi yorar. Gün boyunca boğuştuğunuz  sorunlar iş çıkışında da sizinle beraberdir. Ne kadar isterseniz isteyin, problemleri zihniniz­den atamazsınız. Burada önemli olan, günün gerilimlerini aileye yansıtmamaktır.

Çünkü hem eşiniz hem çocuklarınız sizi beklemektedirler. Kapıdan içeri gergin, yüzü­nüz asık girdiğinizde evin tüm huzuru kaça­cağından, dışarıdaki sorunları eve taşımaktan daha kötü bir şey olamaz. Sizinle kader birliği etmiş ev halkından gülümsemeyi esirgemek, sanki onlar çözecekmiş gibi sorunlara ortak etmek, aileye karşı büyük haksızlıktır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder